I DON'T WANT TO FALL ASLEEP UNLESS I'M FALLING FOR YOU

Home sweet home! Även fast O-ringen var så galet nice så är det lite skönt och komma hem, efter nästan 3 veckor ute på vift i Sverige! När jag även kom hem beslutade jag mig till att byta tillbaka till devote. Ogillar hur blogg.se har blivit nu och är redo för lite omväxling, behövs! Mer om O-ringen på nya bloggen alltså.
 
www.idasundstrm.devote.se <- nya adressen

LIVING LIFE

Hallihallå!
 
Äntligen har bloggappen kommit tillbaka till min mobil, passar på att blogga lite snabbt så avverkar jag lite bilder och text nu så man slipper ta hela köret när jag kommer hem!

Har avverkat hallands tredagars som gick skit, första tävlingen gick perfekt i början, jag ledde och allt var bra, sen gick det skit. Nästa dag gick det ännu värre, och sista dagen som var jaktstart hade jag ingen motivation alls och löpningen var helt ur form. Känns inge bra det här när o-ringen är blotta 6 dagar bort...Well well.. Se framåt, se positivt ida! Det var behövligt med semester nu innan oringen drar igång. Har hunnit besöka varbergs fästing (något som pappa tyckte att man ska ha sett) och åkt rullskidor på en helt nybelagd asfaltväg som var hur lång som helst, helt perfekt! Idag har jag besökt Malmö, Köpenhamn och Helsingborg, roadtripar här på västkusten, jag gillar! När mamma lisa linnea ville utforska köpenhamns affärer ville jag och pappa hellre på zoo! Har aldrig varit på ett zoo under min livstid så detta var definitivt något alldeles nytt och det var sjukt kul!! Har äntligen fått se björnar på riktigt då jag länge pratat om att jag inte sett nån i skogen när jag orienterat, och såklart savannen och afrikas stoltheter var en klass för sig. Himla händelserik dag kan jag då säga! :D Sen tog vi färjan till helsingborg och nu e vi tillbaka där vi bor just nu och har ätit lite (massa) pizza! Kollat in Tylösand i blåsten och snart ska vi fara ut på nya äventyr! Västkusten är så sjukt nice, tur att resan bara ha börjat, vill inte hem till norr! Hare gött hemma i tråklule eller vars mina läsare nu befinner sig ;) hejdå!
 
 
 
 
 
 

YOU FELT SO HAPPY YOU COULD DIE

Bilder från min mobil, Abisko-lägret!

1080 HD / Magnificent

Så.himla.vackert. 24:45 minuters lyssning och det är som godis för öronen. Åh, vad dom är bra!!!

FÖR DU KAN INTE FÅNGA MIG, OCH JAG KAN INTE FÅNGA DIG FÖR JAG VET ATT HELA STAN VILL HA DIG

Kära Ormberget med dess oslagbara utsikt ;)
 
Bilder från träningspasset! Först körde vi a1/a2 fart på ormberget med karta i hand, vi sprang överallt och lite hur som helst, så underbart att bara springa i skogen och inte tänka på vart man ska, man springer där man känner för. Love it! Sen köttade vi på ormbergets magiska myrar. Skitigt om något, men så underbart på något konstigt vis ändå!
 
 
 
 
 

I'M FEELIN SEXY AND FREE, LIKE GLITTERS RAINING ON ME

Bilder från igårkväll som var väldigt fin, pratade, skrattade, myste, och åt massa gott. Och så lite bilder från andra dagar. Som ni ser så har jag ätit mycket jordgubbar den senaste tiden, hehe. Sommar är jordgubbar. Och idag har det verkligen varit sommar! Varit så mycket regn dom senaste veckorna, så skönt med sol nu, man får passa på och njuta lite extra. Började med att äta en magnificent frukost på balkongen i solen, sedan for jag till stan med lisa, (höhö, igen) och 3/5 saker jag hittade var fynd på rea, SCOORE!! Älskar när man hittar fina saker som dessutom är på rea. Snart är det dags för träning på ormberget, det är till och med jag som håller i träningen, like a boss! Ska köra hårt med alla medverkande, toppform inför o-ringen, svar: ja ;)
 

CAN'T FIND ENTRANCE

Jobbig bana + stumma ben på slutet + massa mygg, flugor och bromsar = inte såå kul dag i skogen. Men hyffsat nöjd med mitt lopp. Har sedan varit hos farmor och fikat massa gott då hon fyller år imorrn. Nu ska jag grilla, mysa och ta igen tid med mina fina vänner. Ha en fin kväll allihopa!

LET IT GLOW

Strosade runt på stan med min fina brud Frida idag och hittade ganska mycket saker för att vara mig. Känns som att jag aldrig shoppar längre. Man blir automatiskt lite gladare bara för det. Hehe! Imorrn ska jag jag till boden för vittjärvs 2-dagars, eftersom jag vilat mig från lägret och inte sprang första tävlingen som var idag får jag bara springa öppen bana imorrn. Fjällorienteringen var magisk i fredags, tror boden får svårt och toppa det ;)

A MONKEY GONNA DANCE, AND SO SHOULD YOU

Tillbaka hemma efter ett par grymma dagar i Abisko! Mycket skratt, svett, och lekar har det hunnits med. Och massa träning. Kommer kännas lätt när jag ska träna hemma nu då fjället verkligen tog på krafterna. Önskar att Luleå och Älvsbyn var en fjällstad så man kunde springa på fjället hela dagarna. Hehe. Med andra ord: Finns inget vackrare eller mer harmoniskt än att tillbringa sina dagar i fjällmiljö och på fjället. Och inte blir det mer underbart när man dessutom får tillbringa det i strålande solsken, blå himmel och vyer som får ögonen att häpna. Fjället - Guds plats på jorden. Nu ska jag trampa på cykeln in till stan. Hej så länge!

SNOW WHITE

Sätt på 1080p HD och låt dig förundras.

CARRY ME HOME TONIGHT

3 bilder från en fin sommarkväll förra året.
 
Har inte hänt så värst mycket idag, en perfekt söndag helt enkelt. Såg nyss klart sista avsnittet för säsong 5 av GG. Hatade början, men älskade slutet. Men nu dör man ju av längtan till hösten och ny säsong. Åh, i detta nu vill jag ha höööööst!!
 

I REALLY WANT TO DANCE AWAY

Bilder från dom senaste dagarna i vanlig rutin. Haha, är bra på att ge bilder i efterhand. Fikat och pratat hejvilt med 3 fina brudar i fredags. Pappa har fyllt år, fika som vanligt, lite presenter, varit på stan, desperat letande efter vätskebälte, reflexväst och en rullväska liknande en bag, 60 l eller 100 l, visade sig vara en GRYMT svår fråga.. blir att beställa en 75 l istället, haha. Kom bara hem med en peakperformence tröja..inget på listan hittades. Well well, älskar dock min nya träningströja ändå, hihi. Tog det lugnt på lördagen, sov från 17-21... jaja, behöver ju faktiskt sömn om jag ska orka ta mig an kommande utmaningar. Och så har man laddat upp med lite energiprodukter till nästa vecka. Igår var det storm ute och regnat hela dagen, vars är du sommar? Vill ju ha dig...

ONLY IF FOR A NIGHT

Det är söndag, molnigt och grått. Sitter och lyssnar på underbara Florence + the machine. Hon har en mäktig röst hon. Bra söndagsmusik. Enjoy!!
Florence + The Machine – MTV Presents Unplugged: Florence + The Machine
 
 

RSS 2.0