VIVA LA VIDA

tjooheej! har nu anlänt till denna vackra stad, barcelona. Sjukt fint på kvällen, på dagen är det säkert ääännu bättre. Har rest sen kl tolv dagtid så nu ska vi äntligen få sova, gratis wifi, don't complaining! Kommer dock bara uppdatera på instagram (idasundstrm) och på twitter (ida_sundstrm) följ mig på dessa två ställen så får ni färsk uppdatering från resan. Ha det gött!:)


HEY YOU, I LIKE YOUR STYLE


WHAT DID THEY KNOW

Lika fin dag idag, känns som att det är helgerna som bjuder på bästa vädret utom tvekan! Ligger i sängen med en rätt öm kropp då jag åkt 3 timmar på konstsnöslingan uppe på ormberget. Det bästa var att jag kunde åka hur länge som helst kändes det som. Åkte hälften av tiden med musik i öronen och det var ljuvligt fint vill jag lova. Nu är det dock en trött tjej som skriver men gör mig välförtjänt med massa OTH avsnitt resten av kvällen. Mysfaktor på hög nivå. Sen måste jag även packa, far ju till barcelona imorrn!! Kan fortfarande inte fatta det.. Åh vad jag älskar livet just nu!

SOLDIER

Helt underbar dag idag! Långfärdsskridskor och skidåkning med min brutta jenny larssooon! Blir så glad av solen. Fortsatt lysa du. Sitter och lyssnar på finafina låten Soldier by Gavin Degraw. Fick en liten flashback från tiden då jag lyssnade på han hela tiden. Nu när han har introlåten till OTH har jag börjat lyssna mer på han igen. Musiktips fick ni nu. Hehe.
 
Detta är på min ''vill-ha'' lista. Önska kan man alltid göra, lila eller grön är frågan? Svar godtages gärna. skorna var kärlek vid första ögonkastet.
 

MATKOMA

Farmor bjöd på hemmagjord palt när den är som bäst, så rullade därifrån i stort sett! Sjukligt gott var det! Har sen kollat film och myst med la familia. Ett bra tag sen sist. Har förövrigt grymma planer på G i helgen! Är dock sjukt less på att movie maker inte vill fungera på datorn. Det enda redigeringsprogrammet jag kan behärska, kom gärna med förslag om ni vet nått gratis program som är någorlunda kontrollerbart.


RAMSAU DEL 3


GLITTER OCH BLOMMIG KJOL

Idag far jag hem, har längtat efter det. Innan jag far hem måste ja dock storstäda rummet. Sånt som måste göras!


TAKE ME TO THE CANDYSHOP

Har sett klart 2 avsnitt av oth och nu blir det att sova. Godiset var som sagt billigare idag och butikerna var även öppna! Mysig stämning i byn!


THIS GIRL IS ON FIRE

Har inofficellt tagit lov!!! Sista delen av företagsprovet är bortgjord och har ingen lektion imorrn, ibland flyter livet på så himla bra! Och idag har jag kört ett jobbigt pass på morgonen, och cyklat i gymmet i 2,5h timme! Tur att OTH förgyllde dessa timmar. Kan erkänna att jag nu har blivit fast. Trodde GossipGirl var det enda för mig. Och snart ska jag och köpa godis för 3:90/hg!!  Denna dag kan knappast ha blivit bättre! HEJSVEJS!!! :D :D

RAMSAU DEL 2


I WAS A KING, I HAD A GOLDEN THRONE

Idag har vi kommit igång på ''riktigt'' med vårat UF-företag. Så nu börjar det hända grejjer! Har varit hos banken i typ en timme och registrerat oss och dom som jobbade på banken verkade väldigt intresserade av vårat företag, så känns skönt!! Nu ska jag se OTH, har som sagt tagit tag i detta och börjat på säsong 1 nu, finns dock 9 säsonger.. får se hur långt jag kommer att finna intresse att se detta.

A ENEMY WITH NO ESCAPE

En trött tvåa drog sig till gymmet imorse. Denna tvåa hade ej gymmat på flera veckor och dar. Alltså var det en trött och vek tvåa som drog sig till gymmet imorse. Förväntningarna var sky låga. Orkade ba 4 chins. Nu måste jag biffa upp mig för det här håller ju inte! Jag måste ha varit dopad när jag klarade 9 st. Jag var förvånad att dopningskomissionen inte anlände efter den makalösa insatsen. Som en vis man en gång sa: ''Ser jag en leende joggare ska jag överväga saken.''
 
När två föredetta ettajävlar invigde gymmet för första gången hösten 2011!
 
 

SWEET HEART


RAMSAU DEL 1


STARDUST

Hoho, bild från 1:an, EK11 BITCHESssss
 
Har gjort bort företagsprovet del 1 idag, bara del 2 kvar på torsdag + redovisning av min rapport imorrn. Lovet är närmare och närmare nu, så skönt! Solen skiner så det blir nog ett fint pass i det fina vädret idag. Take care peps!

BILDER FRÅN HELGEN


HÄNDERNA MOT HIMLEN

Ol-säsongen är nu över, och skol-sm gick skit. Måste bryta ihop och komma igen nästa år. Ska ju vinna SM-guld. Om det ändå kunde vara så lätt. ''Nothing worth having, comes easy'', som sagt.
 
Vill ni veta hur jag spenderade min söndagskväll? Kommer till Gävle kvart över 4, och tåget går 00.34. Sitter och ruttnar ett tag på stationen för att sedan ta oss till bio Gävle. Ser Ted, helt okej film ändå. Äter på donken, kommer tillbaka till stationen halv tio. Bara 3 h kvar då. Men som att SJ kommer i tid. nej nej. Slutar med att tåget går hem kvart över ett. Åker sen nattåg och fryser hela natten, vaknar av att nästa station är Älvsbyn, vi slänger oss upp i ett ryck och stressar ut. Är äcklig och har nu duschat. Ska aldrig mer åka tåg.
 
Idag ska jag tvätta, handla, och plugga. Ser ut att bli en kul dag.. men måndagsfikat räddar mig nog. Nä, orkar int vara nå mer bitter i detta inlägg. Men som sagt, min blogg, mina ord. Hejdå.

GIRLS IN VIKEN

Är i sandviken och har det sjukt gött med olgy-folket här, pokerlir, elinas magiska kladdkaka, promenader, och massa mer. Är inneboende hos två grymma brudar, stina och amelie. Snart ska vi lägga oss, uppstigning tidigt imorrn, för imorrn är det dags för skol-sm. Vi ska springa för dig, jonas. ''Always together, never apart, maybe in distance but never in heart. ''

KAAANIS

Har varit ute på ett skönt distanspass med isabel idag, dock var vädret inte lika fint som igår (sol, snön som glittrade ,blå himmel, osv) men det var nice ändå!! Vi for upp på kanis och njöt som vanligt!


EMPIRE STATE OF MIND

En lektion idag, men skolarbetet slutar int där. Ska plugga vidare hemma. Annars sittar jag och lyssnar på Empire state of mind och försöker hitta ett skönt flow så jag ba angriper tangentbordet och orden flödar och jag slutar upp med ett A++++ i arbetet. Oh yeah!

THOSE DAYS ARE GONE, I THINK OF THEM NOW AND THEN

Ramsau, bästa Ramsau, take me back.
 
 
- Jag saknar Jonas så himla mycket. Saknar han mer och mer för varje dag som går. VARFÖR? den ständiga frågan som är i hjärnan varenda dag och det gör lika ont varje gång då jag vet att saker inte kan förbli ogjorda. Ord kan egentligen inte beskriva den stora saknad som finns av honom.
- Jobbig dag igår, det var igår du skulle fylla 18 år, ta körkort, vi skulle fira dig, dagen du längtat till så himla mycket.
- Backtestet gick dåligt. Känslan man har när man tycker det går bra, men sen får se att man försämrade sig..
- Känner mig stressad när prov och inlämning knackar på dörren. Att jag måste bli klar med rapporten innan vi far till skol-sm gör inte saken bättre..
 
Nu ett försök till positiva saker:
+ Det snöade igår, så byn är i vitt slag!
+ Snart Skol-SM
+ Torsdagsfika imorrn made by Erik, JP2  och Danne. Hoppas det blir el succé?!
 

I REMEMBER EVERY WORD YOU SAID

Jag kan inte säga att jag är så glad som på bilden med min dator just nu. Igår satt jag aslänge för att få hem movie maker, försökte nog 5-7 gånger, inget funkade. Igår satt jag aslänge med att installera träningsexcel, försökte nog fler gånger där. Inget funkade. Nämnde jag att jag försökte rensa bort mina bildmappar på min mobil för det tog för mycket utrymme och jag har redan dom mapparna på datorn, och satt aslänge med det. Nämnde jag också att efter ett bra tag så kom det helt plötsligt upp att jag var tvungen och ÅTERSTÄLLA den satans mobilen för 2:A gången?!?! Förra gången försvann ALLT. Denna gång fick jag lite tur. Bilderna var kvar, men apparna + all min musik är nu borta. Tekniska grejjer är inte min grejj. Jag och min dator har inte det där perfekta förhållandet som vi en gång i tiden hade.. I miss you!!!!!

THERE WILL COME A TIME WHEN I DON'T BOTHER YOU AT ALL, IT WILL NOT BE MY CALL

ÄNTLIGEN! har jag fått tillbaka min dator. Lämnade in den för rensning innan ramsau, har saknat min lilla älskling. Iphonen är alldeles för liten för att kolla runt på internet med. Och så har jag saknat mitt spotify. Åh, skönt! Nu ska typ 2 veckors träningsdagbok skrivas in. Dags och ta tag i mitt liv, träningsdagbok, och hör och häpna: jag har ett prov och en inlämning som ska göras!!! Känns jätte konstigt då jag inte behövt pluggat nått innan detta. Hojja, hejdå!
 

RIVER EN VACKER DRÖM

Mysig promenad med bästa lollo fick avsluta denna helg. Hon e så go! Nu pressar jag ner massa i väskan, varför känns det som att man vill ta med sig hela sitt rum i väskan? Grejjerna tar ju aldrig slut och rymmer inte ens allt heller. Aja, snart far jag till byn igen. Var som sagt ett rätt bra tag sen, åh, vill fortfarande befinna mig i ramsau men kan nog bli en fin vecka i byn
med. Tjingeling!


FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT

Kall dag, kalla fötter, kalla händer, kall cykeltur. Fingervantar är nog inte det mest optimala valet av handskar! Ska snart klä på mig bra med kläder och ta en prommis i detta rätt så fula höstväder. Vars är du, fina höstsol?


BEROENDE


WALK OFF THE EARTH

Fin kväll igår, rickard kom på besök och jag fick Itunes-present, min bror är så snäll! Sen träffade jag mah guurls och det blev en tripp till coop för att agera supportrar till luleås j20 lag (fridas boi spelade så det var väl den stora anledningen egentligen men kolla hockey är kul ändå) sen blev det en rätt tidig kväll fast nej. Somnade lite för sent men dagens träning har nog aldrig känts så bra! ramsau formen kommer smygandes? Behöver den för iallafall för att kunna ta mig upp för backtestet om 3 dagar! Hejs


WE DON'T EVEN HAVE TO TRY

Hemma in mah hometown, vill stanna i ramsau, luleå är bara platt och fult. MEEN jag har fina vänner som jag mer än gärna vill träffa så idag har jag lunchat med en saknad brud! Var jätte skönt och ta igen tid med denna brutta. Ikväll ska jag träffa lite fler vänner och denna helg kommer bli grymt fin känner jag på mig. Loveeee!


IMAGINE

Idag har jag morgonjoggat, ätit kladdkaka, haft en liten photoshoot med lillis, och måste nog ta tag i packningen nu. Kan inte fatta att man har pratat om ramsau så himla länge och att vi far imorrn. Sjukt bra!!!

RSS 2.0