DU E BÄST

Idag fyller min kära far år! Du är guldvärd. Älskar dig, pappa!

IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE

Var på ett magiskt rullskidspass med bruden ovanför igår, 2:30 h närmare sagt. Jag som har svårt och få till 2 h, och tiden bara flög iväg och vi flög fram som björgen juniors också. Helt plötsligt hade vi åkt 2:15 och varför inte spetsa till det ytterligare en kvart? Sagt och gjort! Så grymt skönt efteråt. Brukar aldrig vara ute över 2 h så detta var ju typ en stor dag igår för mig :PP haha, nåväl, vi pratade om allt mellan himmel och jord, ett underbart pass helt enkelt! Idag har jag varit på uppdrag, sen tagit TBE-spruta och glott gossip girl i 4 timmar... ja, man blir beroende och min träningsverk försvinner inte så int orkar jag röra på mig heller! Tar en nap nu skulle jag tro. Har fina planer för ikväll. Ha en fin fredag kära vänner! IT'S FRIDAY AND I'M IN LOOOVEEE
 

LA LA LOVE

Sitter fast i soffan och ser fotbollen, Spanien vs Portugal. 0-0 efter fulltid. Ska dock ta och sova så man orkar upp imorrnbitti. Om jag nu tar mig upp vill säga. Evelina har styrt träning på ormberget idag. Mina ben kommer nog inte vilja ta ett steg imorrn skulle jag tro. Ska släpa mig till sängen med mina trötta ben nu.. godnatt!
 

SO CLOSE

 
Regnig dag igår som tillbringades framför skärmen tittandes på min favoritserie och min favorit. Vid det här fallet kanske mina läsare förstår att det såklart är gossip girl och chuck bass. My maaaan! Han är helt obeskrivlig på alla punkter. Ögongodis!!! På söndag ser jag sista avsnittet för säsong 5. Som tur är kommer det en säsong 6. Tills dess ska jag börja se om serien. Beroendeframkallande? svar: ja.

EY MATS, IS IT THE LEAD?

Vakna, jobb, äta, jobb, träna, äta, så rullar det på nuförtiden. Kan inte säga att det är det roligaste vardagen just nu, men vad gör man inte för pengar och bli bättre liksom. Märker dock att jobbet tar på krafterna, är inte så fit for fight när jag ska träna. Har iallafall invigt första skatepasset på rullisar idag, har aldrig haft den stabila känslan när det kommer till rullskidor och skate, men men, här sitter jag nu, överlevt passet om än med öm kropp. Sitter och lyssnar på den här roliga kängan som jag länkat ovanför, och drömmer mig bort till o-ringen. Helt sjukt att sommarens absoluta höjdpunkt är ca 3 veckor bort ifrån mig, lyckorus bara jag tänker på det. Sjukt peppad!!! Nu väntar styrelsemöte. Tjingeling!

DU VET INTE OM ATT JAG VILL HA DIG NU


MEN JAG HAR INTE GLÖMT NÅGONTING, OCH NÄR JAG TÄNKER PÅ DIG SÅ SER JAG DIG STÅ DÄR PÅ DIN GÅRD

Krånglar så mycket nu när blogg.se har bytt design, VARFÖR är frågan. Bildbomb från dom senaste dagarna. Nof-läger med allt vad dess innehöll, varit en räv, bossat över barn, trött ledare, jordgubbs och snöre-ätande, sprungit polar-kampen och insett att jag borde sprungit med polarbears tröjan, schtekar-fredde har varit i luleåtown, söta molly varit på besök, midsommarbilder från stugan, solande, har bränt mig som ni kanske ser, solat ännu mer med mina brudar och tagit igen lite snack så att säga, sommarjobbet har dragit igång på allvar, grovrekat ormberget, där även myggen vilje följa med, HAT åt dessa hemska fulingar, vaskat läsk, 240 stycken närmare bestämt, längtar tills imorrn då vi ska panta dom, hittat perfekta dekorationen som jag ska ha om jag vinner o-ringen, massa kontroller, hur najs? höhö! Har även varit grymt hurtig idag och klivit upp klockan sex för att hinna träna innan jobbet, resulterade i slutkörd tjej när kl var 4, tog powernap på 2 timmar med plutten som sovpartner, nu ska jag ladda batterierna ytterligare för en tuff dag imorrn också. Lite bilder fick ni,  har dock massa andra saker jag inte dokumenterat i bild men får duga detta. Simma lugnt hörrni 

JAG HAR SUTTIT HELA VECKAN NU, MEN DET HÄR PUSSLET BLIR ALDRIG KLAR

Har haft 4 mycket fina dagar i Älvsbyn med massa härliga barn och ledare. Jag och sigge hade hand om orange-grupp, tycker det var skönt då man själv fick bra med träning och teknik på asplövberg, kärlsberg, osv. Hade nog inte haft tålamod att ha hand om dom minsta som mest lekte hela tiden.. huhu. Kom hem helt slut och risig, då var det bara att göra sig fin och vara med på linneas studentmottagning, blev dock en fin kväll ändå även fast jag var slut i huvud och kropp. Tufft och vara ledare! Visar bilder senare. Glad midsommar allihopa!

IF YOU LOVE SOMEBODY, LET THEM GO. IF THEY RETURN, THEY WERE ALWAYS YOURS, IF THEY DON'T, THEN IT WAS NEVER MEANT TO BE.




















Bildbomb från studenten. Inser hur mycket glädje det finns på ett studentflak!! - bara 2 år kvar då ;)

ETTAJÄVEL

Har nu gått ut ettan, ETTAN. Det är ju helt sjukt! Var det inte nyss det var höst och nollning?? 1:an gick ju så snabbt.. Men men, dags och gå vidare.. här får ni lite bilder!















'






FOR A LONG TIME - TIL NOW





Hehe, hittade gamla bilder och ''nya'' bilder där jag utövar mina sporter. Känns rätt otroligt att man gjort detta sen man var liten, himla kul och se sånna här bilder! Kul också att jag ler på bilderna när jag var liten och kämpar på dom nya bilderna, haha! Kan dra slutsatsen att man lallade på när man var liten och nu krävs det lite mer ;)

IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD


Har tränat för första gången sen jag blev sjuk, kan säga att det inte kändes som nån superform, men det förväntade jag mig inte heller i dagsläget. Har sedan tagit det lugnt hela dagen, slog på the notebook då söndag är en ytterst perfekt dag för film med tanke på vädret också. Hur många gånger jag än har sett filmen så sittar man och lipar och är helt tagen varje gång, älskar hur som helst denna film. Och så blir man totalt fast i Noah och Allie. Så fina. Det är lätt hur man kan drömma sig bort i denna kärlekshistoria. Har du inte sett den så är det verkligen dags och göra det!!

''They didn't agree on much. In fact, they didn't agree on anything. They fought all the time and challenged each other everyday. But despite their differences, they had one important thing incommon. They were crazy about each other. ''

WHY ARE YOU ACTING SO SHY, HOLDING BACK




Snart stamkund på donken och max, utflyttning i sandviken, rädd hund blir pussad, ikastad i pool x antal gånger, himmelsk kladdkaka, studentfirande, och linnea har kommit hem, lite sånt kan sammanfatta dom senaste dagarna!

LET'S GO


Hemma nu, efter en rätt lång bilresa och slänger mig direkt i soffan för att se summerburst live-sändningen. Helt sinnes bra!! Vill också vara där, helt sjukt danssugen man blir! Under min livsstid SKA jag ha varit och sett världens grymma DJ:sar uppträda.. musik gör en ju så glad! finns himla många bra DJ:sar, LOVE MUSIC!!!

FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionSå fina alla studenter var idag! tjoar och glädjen sprudlar, flakåkningen genom stan och allt annat som hör till studenten, det gör att man längtar så himla mycket till sin egna student, vill också!!! Efter utrusningen med skolan så for alla i från olgyt till högbo för trerätters och fotografering, osv. Nu tar jag och lisa det piano på boendet, medan dom andra är och börjar flytta ut från linneas lägenhet, hjälper till med utflyttningen imorrn istället, alldeles för trött och med sliten röst ännu, det tar sig dock om man jämför med att man knappt kunde prata för nån dag sen! Än en gång: GRATTIS OLGYSAR till studenten!!! för ni har tagit studenten, fyfan vad ni är bra!

YOU TRY TO WIN ME BUT YOU WILL NEVER SUCCEED

Man ser bara träningsbilder överallt och läser om alla som tränar, jag blir så less på denna förkylning som jag dragits med i en vecka nu! Vill också träna träna träna. Det enda jag gjort när
jag varit sjuk är att proppat i mig massa gott istället. Men siktar att på bli frisk till helgen iallafall. Efter en lång bilresa är jag nu i Sandviken för att se min fina syster och alla andra fina olgysar ta studenten! Har även hunnit studentfira Lin i Bollnäs innan, nu väntar John Blund på mig, godnatt på er!


ALL AROUND THE WORLD

Igår drog vi ett gäng (jag, boman, VB, agnes, jabbe) spontant till Luleå och självklart var Boman drivern! Vi hann även fara förbi Jacobs crib för att hälsa på Triac, dock var katten inte hemma  så resan fortsatte mot luleå city, där köpte vi mjukglass och satte oss vid vattnet. Skulle sedan fara förbi larsa och rida hans hästar men sen blev det tyvärr ej av, VB som aldrig suttit på en häst, hur magiskt hade inte det varit!? ;) Har bestämt att rida häst hos larson ska bli av i sommar, Boman är iaf på! Har insett hur härligt spontana saker är, sånt ska man leva på, helt klart!

När jag vaknade igår så var det något fel på min röst, trodde att det var morgonrösten eller nått, men det utvecklades under dagen till grymt heshet. Trodde det skulle vara bättre idag, men hade blivit mycket värre. Idag har jag knappt kunnat prata, helt sjukt! och när jag hade betygsamtal med LuA var det bara att hålla med och försöka spara på rösten. Har försökt vila rösten så mycket som möjligt, men det är svårt!

Idag har jag städat ut mitt rum, svalan 1, rum 14 - tack för mig! Har varit en fin tid, då på mesta tiden har du sett väldigt stökig och ful ut. Skyller på att du är så liten. Jag stod och kollade på svalan 1, på folkanområdet, syns till hösten, tänkte jag. Men kom nu på att jag ska vara ledare på nof-lägret som är i Älvsbyn nästa vecka, och ledarna ska bo i Ugglan. Haha, så drar tillbaka dit snart igen. Nu ska jag äta glass så jag kanske får tillbaka min röst imorrn och kan prata igen!









ADDICTED

Även fast vi är väldigt få kvar här så har vi det riktigt bra, calleH tömde sitt rum och vi fick räkna hans toalettpappers samling under sina 4 år, VB brände skida och böcker, vi har bakat chokladbollar och igår var även en stor dag då Boman tog körkort, kungligt!!!! och vi var ett gäng samlade och tillbringade en sista kväll i ugglan 2 för calleH, en fin dag och kväll helt enkelt. Idag har vi putsat folkans fönster då vi hade ung företag på skolan, tjänade lite cash också, sånt är alltid roligt! Tycker det är mysigt när vi är så få kvar, snart far man själv också..


WHEN YOU LOSE SOMETHING YOU CANNOT REPLACE






Inte trodde jag att det skulle kännas såhär tomt, kommer sakna alla fina människor som nu gått ut här på idrottslinjen. Varför lär man sig aldrig att man ska ta vara på tiden? Well well. Nu ska jag börja lite smått och packa ur mitt rum (åh det låter så hemskt!) och på onsdag lämnar jag folkan som jag en gång kom till i höstas, men nu ska jag inte låta alltför deppig, jag har ju faktiskt 3 år till här som jag ska ta vara på! Senare i veckan kommer lite bilder från ettan som jag lyckats skrapa ihop.


BECAUSE OF YOUR LOVE


Utsparken a la skid från förra veckan! ulriks bilder

Regnade hela förra veckan.. regnar nu också, vars är det fina vädret? Ger er lite fin söndagsmusik:

Ed Sheeran – Drunk
Veronica Maggio – Inget kan ändra på det
Scissor Sisters – Only The Horses
Niki & The Dove – Tomorrow

CUT THE HEAT


Mådde verkligen inge bra igår.. skulle till skolan och kolla när fina 3:orna tog studenten men kroppen och huvudet ville annat.. sov hela dagen och befinner mig just nu i Umeå och mår nu bättre, dock förkyld men bättre än igår.

SA DU LONGBOARD?!



EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD



HOT LITTLE FIGURE













MAX, MAX, MAX FUCKING MAX!!!

Lite bilder från dom senaste dagarna, igår var det bal och nu har man fått prova på ''röda mattan'' haha, kvällen var rolig men bussresan hem kan vara svårslaget roligt, hahaha säger bara: zacke!! idag har fyrorna haft utspark och kan säga att det gick vilt till ;);) sen tränade jag evve och agnes, jag lallade på cykeln och agnes körde hårdträning, tur att nån jobbar på bra iaf ;)


WINNING STARTS WITH BEGINNING








Bilder från avslutningskvällen, andreas almqvist - snyggaste någonsin?!?!

IT'S HARD TO LOOK BACK


Lite såhär känner jag mig just nu, pga av det fina vädret  som erbjuds.......

LOVE IS THE MOST IMPORTANT THING IN THE WORLD, BUT FOOD IS PRETTY GOOD TOO

















Bättre sen än aldrig, hihi! /EM i dalarna

QUITTERS NEVER WIN, WINNERS NEVER QUIT



Regnig dag, somnade för sent igår.. backtest, dålig form, det enda positiva med denna dag är att jag har aldrig någonsin mer behöver läsa spanska, OBESKRIVLIGT SKÖNT!!!!!!!

WIZDOM






ALLT STANNAR STILL NÄR JAG SER DIG, OCH JAG VET INTE VARFÖR DET BLIR SÅ

Bilder från helgen, balfixning, luletrippeln, rickard visade sitt nya skal, inget i min smak, men jobbar man i gruvan så är det ju skyddsäkert iaf... sett gänghäng i rondellen och nu sitter jag och överför lite fin musik till mobilen, behövligt då jag nött ut dom gamla! 


VECKANS BRAINHEADS

 Nu ska utnämna 2 stycken studenter som var med i postkodmiljonären igår.. (nej, sånt brukar jag inte se, dock var tv:n på när jag pluggade!)

Egentligen borde jag blundat, stängt av tv:n, eller skickat hotbrev till de två pojkarna om att dom skulle få gå om minst 2 år på gymnasiet pga av deras inkompetens. Men ja, istället ska jag visa er vad det hela handlade om:


Asså ni skulle hört deras resonemang om detta.. VEM VET INTE DENNA FRÅGA?! Detta bygger ju för tusan på allmänbildning och något man ska kunna naturligt! Vad tror ni dom gissade på? Jo - JANUARI. Stackars pojkar säger jag bara... en i publiken ropade till och med högt: GÅ HEM!!!! Ja, livet är inte alltid lätt. Speciellt inte för dessa pojkar.

FLYING BACK









SAY YOU WILL







En blandad dag kan man då verkligen säga. Långdistans luletrippeln - sjukt jobbigt och sjukt vilse.. iallafall på 4:an, så less!!! Bryta ihop och komma igen imorrn då. Sedan hem och testa lite sminkningar, frisyrer, osv inför balen. Tror jag vet hur jag ska se ut nu iaf, efter mycket om och men! Från att vara skitig och ful i skogen till att piffa upp sig, jag gillar mina kontraster! Sedan försöka vara fin på camen med syster.. lyckades dock inte med det på alla bilder så att säga.. ;)

YOU CAN COUNT ON ME LIKE I CAN COUNT ON YOU



Några bilder från dom närmsta dagarna, känns som att jag fått tillbaka min balans här i livet nu, skrivit in 5 veckors träningsdagbok och äntligen fått min dator igen. Så nu ska jag mata på med sista resterna i skolan och samtidigt väntar 2 tävlingar till i luletrippeln denna helg, sprinten var idag.. vet inte om jag har nån kommentar på det... än. Iallafall så är livet allt bra ändå!

WE SAT SIDE BY SIDE IN THE MORNING LIGHT AND LOOKED OUT AT THE FUTURE TOGETHER


SMILE

Har hunnit äta gott med victoria där även emma anlände lite senare, skulle ta tidig buss hem men missade den såklart med några minuter.... jag och busstider går inte ihop nuförtiden!!


IF THIS LOVE ONLY EXISTS IN MY DREAMS, THEN DON'T WAKE ME UP


RSS 2.0