THE DAY I MET YOU, YOU TOLD ME YOU NEVER FALL IN LOVE, NOW HERE WE ARE, SO CLOSE TO REALIZE

Snart har en vecka till gått och allt kul börjar närma sig!! Utspark och bal först och främst, nästa vecka kommer bli galet fin, bara vädergudarna är med oss så känns allt himla bra just nu! Och att jag får träffa min älskade dator igen gör inte saken sämre.. två veckor utan dig är tufft alltså..!! I helgen går luletrippeln av stapeln, ska ta min revansch nu. Plus fortsätta fundera över min frisyr till på tisdag.. treeeevlig helg på er alla!  


ALL OF THE LIGHTS



Grattis Boman i efterskott!! hoppas du hade en grym dag igår! :D

HUR MAN TAR SIG IN PÅ ETT BAD

Tänkte visa mina läsare hur ni på 3 enkla sätt kryper igenom en smal grind!


KISS ME THRU THE PHONE

kör en bildbomb från dom gångna dagarna!


CECILIA LUNDH - EN SANN KONSTNÄR


Cissi har ritat av våran klass, EK11 - hot bitches!!!! Nu blev bilden lite spegelvänd men ni ser ju själva hur bilden ska tolkas ;)

SÅHÄR GÅR DET NÄR VISSA SKA ORDNA TISDAGSFIKA

det blev ett lyckat tisdagsfika igår, toscakaka samt brownies med geisha i, det blev sjukt gott!! sedan låter vi bilderna tala för sig själva ;)


YOU WANT BE DOWN ON EARTH, BUT I AM UP IN SPACE

Har jag klarat av matte nationella, plus massa prov som nu e bortgjorda, överlevt den jobbiga banan i helgen på silvafinalen i 25 graders hetta, så klarar jag av allt som möter mig här i livet. Jag ser äntligen ett ljus, ett ljus som inte är så långt bort, sträcker jag fram handen kan jag nästan känna det, och det ljuset kallas sommarlov och frihet. Inte länge kvar nu!


BRIGHTER THAN THE SHOOTING STAR

Medan katten är borta dansar råttorna på bordet brukar det ju sägas! hade lite kul igår i 4a killarnas rum, det är bra att ni inte låser dörrarna ;-) hittade massa fint, dagens outfit ska jag nu visa!!!



Skidglasögon - köpta hos KE
Landslagstights - köpta hos murte


HAIR


Sitter och kollar runt på internet på olika hårfärger, är så sjukt sugen på att bli ljusare i håret, speciellt nu när sommaren är påväg. Så fint ju!!!

WHO'S THAT CHICK!?



Kycklingarna har nu kläckts i NO-salen!! så små och söta!!

EAT, RUN, SLEEP - REPEAT.


Silva-finalen gick tyvärr inte som man tänkt sig. Hade ett himla bra flyt första dagen, tills jag kom halvägs i banan och då huvudet spelade ett spratt med en själv. Nästa dag gick även denna gång sjukt bra i början, sedan kom värmen i kapp en och slarvade bort det hela. Till helgen är det luletrippeln, och då ska jag banne mig fokusera fullt ut, varenda sekund av loppet.

TRUE SHIT


AAAAAAAAAH!!!!


Legendarisk bild med en legendarisk morot!!! NÖJDA TJEJJER!!!

HELA LIVET VAR ETT DISCO, MEN HUR KUNDE DET BLI SÅ SVÅRT

























En bildbomb från igår, tackar jossan för att jag fick agera mästerfotograf med hennes kamera! Tränarutmaning + grillkväll med hela idrottslinjen = en mycket fin kväll!! Lekar har vi också hunnit med, med bindel ska man hitta folk och försöka känna igen vem dom är, har alltid gjort och kommer alltid att älska den leken, huhu!
kvällens skönaste: Andreas - utom tvekan, hahah
kvällens fina: uppträdandet av agnes, petra, micke, och erik - superfint
kvällens häng: vid eldstaden, ryktas om att vissa satt kvar till nattid, vid ett?!
kvällens kommentar: det är ju svårt och veta vad som är baksida och framsida på personen!!
kvällens klädsel: alm utklädd till tjej, haha say no more..
kvällens konstanterande: jag är inte så bra på musikquiz som jag trodde, eller så var det låtarna som var konstiga.....
kvällens prova-på: testade alm's longboard för första gången! wooohoo

TA MIN HAND. ORKAR INTE SE HUR VÄRLDEN SER UT IDAG

ol-träning på asplövberg idag! gick sådär, men löpningen kändes på uppgående iallafall, formen var som sagt inte med mig i dalarna... snart luA prov, wohoo tagga!!!!!


SAKNAR MIN BRUD



SOMMAR, JAG LÄNGTAR EFTER DIG












Fast vår är också fint.

SOM BILL & BULL


Denna dag har inte varit den bästa... matte nationella heeela dagen plus staktest snart... men då har bruden ovanför till höger på bilden gjort min dag!! Så himla underbar Agnes är, tur att jag har en sån fin ren ♥♥♥
KLICKA FÖR ATT SE VAD JAG MENAR - > http://triotopp.blogg.se/2012/may/tribue-to-ida-sundstrom.html#comment

LOOK AT IT



Solen gassade på under EM så bränd_tjej95 på bilderna. Ska nu köra ett ryck med matteplugg, matte nationella om 30 min, sista minuten plugg är ALLTID det bästa, då har man ju ett färskt minne sedan!

I CAN SEE IT IN YOUR EYES, YOU ARE TRYING TO SMILE IT AWAY











Glömmer man både nyckel och sin dator hemma så är det tur att det finns extra nyckel och att man råkade ha sin gamla dator liggandes här.. så bjöd på lite gamla bilder.

YES.. I'M SINGLE, AND YOU WILL HAVE TO BE FUCKING AMAZING TO CHANGE THAT



Bilder från dom senaste dagarna, eller veckorna. Nu jag på EM i dalarna!! Kommer bli en storslagen helg fylld med fest, människor, stämning, fina tävlingar, och massa annat kul som alltid händer runtomkring!
SEEEEEEYAAA

DON'T LET THOSE BASTARDS REEL YOU IN

Satt och blickade tillbaka på lite bilder från 9:an.. speciellt skolavslutningsbilderna.. så fina. Att snart är nästan ett år sen jag gick ut 9:an kan jag inte själv fatta. Hur kan tiden gå så fort? När det kom på tal om gymnasiet under 9:an så tyckte jag att dom flesta redan visste vad dom skulle gå för linje, eftersom mina kompisar visste ju att dom skulle gå i luleå. Men jag hade ingen aning, det var inte en självklarhet att jag skulle gå i Älvsbyn från början. Jag sökte till Gällivare för att se om jag kom in där. Och det gjorde jag. Men den stora frågan var egentligen om jag skulle börja i Älvsbyn eller vara kvar i Luleå. Den stora anledningen var väl det här med att flytta hemifrån. Och att flytta ifrån vännerna, mina fina vänner som jag haft vid min sida varje dag sen typ lågstadiet.

Jag kommer ihåg när jag träffade Agnes när hon kom hem på helgerna och hon berättade om massa saker som handlade om Älvsbyn, bla berättade hon om Måndagsfikat som var höjdpunkten på hela veckan, att dom hade något som hette backtest, och hur kul det skulle bli när jag skulle börja där nästa år. Men jag hade ju inte bestämt mig. Men sen föll det sig ganska naturligt att jag borde tacka ja. Det är bara den där stora förvandlingen, att ha bott hemma hela sitt liv och sen flytta ifrån det som jag tänkte på.  

Kommer fortfarande ihåg när dagen kom då jag skulle ta mitt pack och dra kosan mot Norrbottens pärla. Satt i bilen och var så sjukt nervös, nervös över i princip allt. Kändes så ovanligt när jag befann mig i mitt lilla rum i Svalan. Saknade mitt gamla rum. Men var nöjd över rummet, då sängen, rullgardinen, gardinerna var vita, medans jag och Victoria skrattade åt hennes rum som hade brun säng, lila gardiner och en hemskt ful mörkbrun rullgardin. Det var nog inte så pjåkigt det här ändå. Första veckan kan ärligt ha varit den värsta men samtidigt bästa veckan i mitt liv. Saknade ju rutinen jag hade ifrån högstadiet och hemma i Luleå. Men nollningen var ju så himla kul. Kommer aldrig glömma hur rädda jag och Victoria var när Agnes och company kom och bankade på dörren och vi trodde att nollningen skulle börja. Jag vågade inte somna den natten. Hahah, åh, ni förstår inte hur rädda vi var. Men sen gick vi från nollor till ettajävlar och det var skönt.

Att jag snart har gått ut 1:an kan jag fortfarande inte fatta. Har upplevt så himla mycket under denna tid, nollning, backtestet, älvåkra, halloween, igenskottning av dörrar, skvallerkvällar, snygg-listan, hysskvällar, balutbjudningar, ettajävlarna-bloggen,  måndagsfika som blev tisdagsfika, och dessa härliga läger som vuokatti, ammarnäs, och Turkiet. Jag trivs som sjutton här i Älvsbyn, och ångrar inte för en sekund att jag valde det här. Livet på elevhem och få träna och umgås med personer som har samma intressen som en själv - det kan inte bli så mycket bättre. Dom säger att man ska njuta av 1:an, det kan vara jävligt i början, men sen älskar man det. 1:an brukar vara roligaste tiden. Men jag hoppas att 2:an kommer bli grymt kul det med. Jag vill bara inte att tiden ska flyga iväg från mig som den gjorde nu under ettan. För det kändes som det var nyss det var höst och ett helt nytt kapitel i mitt liv skulle ta sin början och att jag sitter och skriver och tänker tillbaka på det här just nu i detta ögonblick känns lite läskigt. Måste ta vara på tiden nu, snart sitter jag väl här och skriver om när jag går ut här i Älvsbyn istället..


















SO GOOOOD



AAAAH, äntligen hemma.. har frågat 5 busschaufförer, gått tillbaka till folkan, gått till stationen igen, frågat om fel buss 2 gånger till, sätter mig sedan på bussen till luleå, men det är mjölkturen !! som går genom boden och sunderbyn, så 1,5 h buss, men inte ska jag egentligen klaga. ''man får ju lyssna på mer musik'' som Almqvist uttryckt sig en gång. Nu e jag hemma och mina ben värker och sängen vill ha mig. HEJRÅ 

HOHO, mina fina justin bieber affischer då han var typ tolv hänger fortfarande så fint på min vägg... varför har jag aldrig tagit mig tid och ta ner dom är frågan.....

CLOSE UP med larsa


Denna grabb har tagit hela orienterings-Sverige med storm. Jo, för det är jonas, the rapper, larsa, larson, etc. som ligger nummer ett på sprint-listan, med en rätt så betryggande ledning vill vi även påstå.

Det kändes som ett givet val att larson blir först ut i ''CLOSE UP'', sverigeettan som nu siktar in sig på JVM-tester som går av stapeln i Dalarna med start på onsdag. Där sprint står på schemat, är denna guldgosse ett hett namn i luften just nu. För vad kan passa bättre än att JVM-testet är i sprint, och larson ligger rankad etta just nu på sprint-listan? IT'S SOUNDS TERRIFIC IF YOU ASK ME!

Jag var för lat för att resa mig och gå den plågsamma vägen till Svalan 2. Tar cirkus 10 sek. Men eftersom larsa aldrig loggade in på facebook var jag tvungen att göra min färd ändå. Knackar glatt på och vid dörren möts jag av Boman, som skiner som en sol: Men stig in kära ida, vad kul att se dig här! Man tackar för välkomnandet, Jesper. Det är låst till larson rum, jag bankar förgäves, men sen öppnar han motvilligt. Det man bemöts av är 3 stycken pojkar. Den ene har vunnit sverigecup i längdskidor, den ene har vunnit JVM-guld i skidorientering (stafett), den sistnämnde... kallas för superharry. Med andra ord: Jacob, Jonas och Filip pluggar! Jabbe & Filip är så nedgrävda i sina böcker att dom inte ens märker att jag knackat på. Får besked om att jag ska ta intervjun senare. Ca 3 timmar senare har pojkarna pluggat klart. Hurtigt, säger jag. Överambiöst, säger Boman. Orkar inte gå dit igen så vi kör en hederlig facebook-intervju.

1. Hur känns formen?
Helt okej, men kanske inte riktigt topp... men det kommer till på onsdag förhoppningsvis ;)

2. Vad har du för mål med JVM-sprinten? (uttagning)
Jag har som mål att inte bomma och att kanske vara topp 10 bland H18 killarna.

Egentligen är det något i stil med: Jag kommer ej bomma, kommer vara mer än topp 10, topp 3 kan vara ytterst godkänt. En andra plats vore skamligt. Vinst låter fint i mina öron.

3. Men larsa, tävla är väl inte så viktigt? Du ska ju dit och kolla brudar?
Haha, nja det viktigaste är tävlingarna, resten är såklart bonus ;) ;)
Larson, tjejerna kommer slita och dra i dig hela tiden, en sverigeetta är inget som tjejerna kommer låta gå till spillo. BE WARE!

4. Du är ju rankad som etta på sprintlistan, vad har du för kommenterar om det? är det du som springer som ett jag vet inte vad, eller är det bomans stärkande ord som fått dig att nå där du är idag?
Det är helt klart Bomans stärkande ord!! Jag är dig förevigt tacksam, Jesper Boman. Puss puss. Sedan skulle jag vilja rikta ett tack till Anders Benitz som bidragit lite med rankingsnittet. Men bara lite!

5. Bli slagen av Boman på en sprint-tävling eller tvingas spendera hela ditt liv i Sumy (Ukraina) och det enda du har som föda är att dricka tjära-juice?
Oooooooh, tung fråga... men jag skulle inte klara att leva i Sumy så det får bli att bli slagen av Boman. OMG, did I just said that?! Men det kommer ju inte inträffa och om det skulle göra det så skulle jag skylla på något brutet ben eller nått.


Larson i Sumy.


Heja Boman!!

i'm feeling sexy and free, like glitter's raining on me



fast nej, rubriken stämmer inte in på det hela. Känner mig seg, ful, seg, trött, jagförstårmigintepåskolan, och seg igen. Men ibland behöver man FUCK MY LIFE stunder. Men för att denna blogg inte ska bli allt för meningslös kommer det komma ett CLOSE UP inlägg ikväll om LAAAAAARSAA, kika in här ikväll gott folk.

sometimes, you just need that one person who smiles, that's all you need.


WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT




Fikat, fikat, fikat. Därför känns det behövligt med löptest imorrn. Har iallafall pluggat nog mycket för att vara mig, så NÄJ, NU FÅR DET BANNE MIG VARA NOG!!! hej hej bloggen, jag e tillbaka, BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!!!! I torsdags anlände freddeboi hit till norrbottn, mycket trevligt det, nu har han och linnea farit tillbaka till södern, och vad ska jag själv göra då kvällen fortfarande är ung??? JAG SKA PÅ BIO!!

ÄLSKAR DENNA KILLE!!!!



AAAH, så himla skön människa! tackar Gud för att han skapat denna man! Så fort jag känner att mitt humör måste piggas upp på nått sätt så klickar jag igång någon av hans störtsköna videosar, haha love it! Detta är nog topp 3 av alla hans typ 186 videosar enligt mig, skojar inte när jag säger att jag GRÄT av skratt!!! ska visa mer av hans videosar nån annan gång


WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL



Japp, jag skiter i bloggen just nu. Känner ingen motivation till att pladdra på denna sida. Iallafall inte nu när jag har 124560 saker som ska vara klart i skolan. Det har hänt så mycket skojj att jag inte ens orkar sammanfatta det här. Eller kan säga lite:

* sprint-cupen gick jätte bra, känns som att det kan bli en fin säsong.
* underskatta ALDRIG calleHs oanade talanger. Speciellt inte om du ska köra en tävling mot han och han bestämmer straffet för den som förlorar...!!
* skol-if matchen närmar sig.. är sjukt taggad!
* vi värmer upp med löptest dagen innan....

Och till sist, så fick jag för mig att göra nån form av videoblogg, lär ha varit första och sista gången. Bryr mig egentligen inte vad ni tycker om den, HATERS GONNA HATE, SÅ PUSSHEJ!!!!!!!!!

PS. följ mig på instagram om ni vill: idasundstrm

FINN ETT FEL.........


TITANIUM


Unikt. Känsla. Underbart. Love. It.


FINNS INGA VINNARE I LEKAR FÖR TVÅ, INGA VINNARE DET ÄR BARA SÅ


Dagen började bra, med ett grymt skönt pass i skog som innehöll rätt mycket snö men också barmark, taggar om för fler sånna pass! Sedan får man veta av sin engelska lärare att man har eng nationella imorrn.. tack för den överraskningen.

På kvällen styrdes det upp ett fotbollslir för 4 pers. Grymt kul var det ändå! Den tappra skaran var jag, jenny, KE och Nobbe. Vill ni veta en dold talang om mig så är det att jag är ruskigt bra på att pricka ribba, så vill någon utmana mig i träffa-ribba-KM-tävling så är ni varmt välkomna att träda fram!! Har massa plugg jag måste göra, men känner att en dejt med sängen lockar mer. Behöver all kraft jag kan få om jag ska tampas med nationella imorrn. Godnatt!

äta, träna, sova



Känner mig i en väldigt bra form just nu. Sprintcupen gick bra igår, benen var pigga, och det blev en vinst! När man äntligen får till bra lopp så stiger självkänslan rejält. Så nu är jag inne i ett riktigt härligt flow där allt är så härligt! Skönt att man känner sig i form nu när det är 10-mila till helgen. Hoppas det blir en fin helg!

För övrigt så längtar jag till slutet av maj, då jag får veta ett besked som jag hoppas blir verklighet, det är ett mål som gör att jag även blir motiverad till att träna, träna, träna, nöta, nöta, nöta. Skulle vara så kul om det gick i uppfyllelse. Men det kommer bli tufft, men hoppas kan man alltid.

JAG MINNS EJ, ÄR DET DENNA VECKA JAG ÄR KÄR I DIG? ELLER ÄR DET SLUT, HAR VI REDAN SJUNGIT UT




SUN IS SUN



















Solen skiner, blå himmel, snön håller sakta men säkert på att försvinna, och idag drar sprintcupen igång - med andra ord - en helt perfekt dag!

Ni fick en bildbomb från när jag var i Göteborg för några veckor sen, höhö.. bättre sen än aldrig brukar det ju vara. Och det är Linis bilder i slutet, puss!!

RSS 2.0