DON'T YOU WORRY CHILD

Har suttit och kollat igenom bildalbum från förr. Allt var så mycket enklare, roligare, okomplicerat och så mer lätt och leva när man var liten. Hade det gått hade jag viljat uppleva barndomens tid en gång till. Jag saknar det otroligt mycket!


JAG GER DIG MIN MORGON, JAG GER DIG MIN DAG

Igår gick jag med plutten till mormor&morfar där det bjöds på
nybakat bröd och rulltårta och glass, det går aldrig någon nöd på en när man är hos dom ;) fångarna på fortet blev det också, sen sov jag över. Sov ofta över hos dom när jag var liten, har verkligen saknat det! Idag var det höstkampen och det gick skit. Känner att det håller på att gå över en gräns nu, hur dålig får man va.. men var bara 1an jag sjabblade bort (surpriseeee) och det var en grov bom de! Skol-sm får bära
eller brista, men hoppas att man får avsluta säsongen på nått positivt sätt iaf! Imorrn blir det patrullstafett med isabel. Vi båda har ju varit krassliga och hon mer krasslig än mig så vi får
se hur mycket vi kan kötta på, hur som helst tror jag det kommer bli en rolig
tävling i vilket fall! Seeeya don't wanna be yaaa!


SNART BBY!!!!!!!!!!!!


WHAT IF I TOLD YOU THIS

Alldeles för seg dag idag, men dock en aning intressant när jag pratade med en forskare som var från Alaska. Frågade nyfiket vars i Alaska hon kom från och hon svarade Anchorage! Rätt kul och sammanträffande! Hon hade en grymt härlig dialekt och jag önskar att jag också kunde prata så härlig amerikanska. Sen for jag och jenny till stan en sväng och det enda jag inhandlade var två nödvändiga saker. Nu är jag hemma och ska äta palt. De ä en fin fredag de ;)

LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Vill ha frappe och har äntligen fått mina nya brillor. Wooho, tack sandra!! Förövrigt packar jag massa och är på nån LTU-grej hela dagen i luleå imorrn, så ska ta med all packning då jag självklart stannar in mah hometown efter vi slutat på LTU. Har allt utom skidorna i byn så pressar ner sakerna i min lilla väska plus en rullväska. VÄLDIGT packat om man säger så.. det är mycket man ska ha med. RAMSAU OM 5 DAGAR!!! SIIIICKKKK

ÄLVÅKRA INTERNATIONAL

Andreas filmade en träning här i veckan. Tänkte dela med den till er!

SORRY, BLAME IT ON ME

I måndags bakade jag med sigge, vi har länge planerat ett cupcakesbak och nu blev det äntligen av. Dom blev helt sjukt goda, perfekta blev dom! Sen blev det några över så självklart skulle ugglan 1 få några. Det var först till kvarn och det var två stycken som var lite snabbare än dom andra. ''Galet!! 10 av 10! Aldrig smakat något bättre!'' var kommentarerna som uttrycktes.

WHEN YOU ARE TO HURT TO LET GO

Ont i halsen, står över dagens träningar. Tänder lite ljus och dricker kärleksté. Sovit nap 3 timmar efter frukosten och 2 timmar innan middagen, frågan är om jag kommer kunna somna ikväll.. ska fortsätta kurera mig nu. Tjohej!

I HAD THE TIME OF MY LIFE

Snackade med Sixten igår, han sa att han och oskar satt och kollade igenom bilder från Ukraina. Eftersom en viss person pajjade min mobil så försvann alla mina bilder. Som tur var fotade jag och ellen nästan samma saker så har fått bilder av henne!! (Du e guuuldväärd! men det visste du redan) Har tänkt mycket på Ukraina dom senaste dagarna. Helt galen vecka i Ukraina och helt galet kul vi hade det. En av dom bästa upplevelserna jag har fått uppleva. Kan faktiskt vara den bästa hitills. Att jag fick uppleva när Joar, Markus och Jonas tog JVM-guld slår ganska mycket det med. Minns hur glad jag var för deras skull. För min egna del gick det inge bra alls. Skulle göra allt för att få uppleva denna fantastiska resa igen med världens bästa gäng. För vi hade det så himla kul! Så mycket skratt och galenheter man fått uppleva med dessa människor. Bilderna dom satt och kollade på är barnförbjuda på denna blogg. Säger bara en sak: UKRAINE INSANE!

FIX YOU

Sprungit laktattest, kändes som en förbättring.Får se resultatet senare i veckan. Klicka här för en bra låt!

I HAVE TO FOUND YOU, TELL YOU I NEED YOU

Solen skiner, himlen är blå.. man skulle kunna tro det är en varm sommardag. Men så är det ej! Det är höst och hur fint det där än lät så är det KAAALLLT ute!! Och kallt inne.. jag fryser! Gillar inte måndagar, det är återhämtningspass som jag inte föredrar och det är långt till helg. Enough said, partiparti! fredag hela veckan. TJING!

LOVE DON'T FEEL ME NOW

Längtade inte hem precis från stafett och medel-sm.. helt klart roligaste SM-helgen! Behöver inte dra hela rabblan om hur det har gått. Medel-SM kan vi skippa. Men stafetten var helt galet. Isabel växlar in som 4:a!! Kommer ikapp dom 3 före mig till 1:an, GULDLÄGE?!?! Blir övertaggad och drar förbi gänget istället för att hålla mig kall och låta dom sköta jobbet dom första kontrollerna. Drar och bommar och resten får förbli historia. Kommer sen till sista kontrollen och kämpar om 10:e platsen. Ren vilja på spurten, köttar ikapp avståndet på ca 15 m och är före, sista meterna innan målet tycker jag hon börjar trycka sig närmare mig, trodde hon skulle stänga mig, så knuffar tillbaka.. visar sig att hon ville springa in i rätt fålla av oss två. Så ja, jag spurtar in i fel fålla och inser det aldrig. Förenns alla skriker ''feeel fållaaa!!!'' Förbannad och arg var jag över klantigheten.. Och pinsamt var det också. Lyckas alltid med något. Men 11:e plats är inte fy skam heller, himla kul och få fajtas med dom bästa och gå ut i sånt läge isabel skickade ut mig. Tusen erfarenheter rikare längtar jag redan till nästa stafett-SM. Pallplats är utom tvekan rimligt!
 

WHAT HAPPENS DOSEN'T STAYS THERE!

Nä, nu är det dags för lite skvaller! Tänk så tråkig denna blogg har blivit. Nu steppar vi upp!
 
Halva klanen av ettajävlarna for ner till Småland för USM förra veckan. Självklart stämmer aldrig ''what happens in vegas stays in vegas'' och ''what happens in småland stays in småland'' är därför INGET undantag!
 
ISA, den blonda (blondbrunett?) renen-löparen som springer som en vi vet inte vad, lyckades bemästra den kluriga highchaparall-sprinten och slutade på en finfin 5:e plats! Skvallerredaktionen gissar på att det blev slagsmål om denna brud bland söderpojkarna. Vem som lyckades fånga henne får vi återkomma med.
 
SH, den sköna bruden i från norr dansade som vanligt i skön anda runt på TC och förhoppningsvis tog på andras rövar. Dock tror vi att hon saknade hennes kompanjon som tyvärr körde sitt sista år på USM förra året. Denna brud har även ett kontaktnät utöver det vanliga, så vi antar att SH får runt och pratade gott om vårt fina distrikt bland söderlänningarna  Kungen (drottningen?!!?) på dansgolvet var nog denna brud av vad vi har sett från tidigare erfarenheter. You go girl!
 
Av dom yngre adepterna har vi t.om. fått SMS om vad som hände där nere. Min skvallerkollega frågade denna tös hur det hade gått på tävlingen, hon svarade: ''att det inte hade gått så bra, men det är ju discot kvar'' Vi är mycket stolt över denna tös, hon vet hur man ska tänka!
 
Enough said! Vill ni veta mer får ni höra av er eller skriva in till skvallemejlen: [email protected]
 
I KNOW U LOVE ME /XOXO
 
Bilder som hittats från förra årets USM som vi starkt tror var bättre på alla punkter än detta år. Vad hände inte förra året? Crazy things happened 24/7, we can promise you that!



VI KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGETING, MEN JAG VET ALLT OM DIG, FÖR DU HAR VARIT MIN


Photoshoot från i vintras.

Idag har jag tränat och samtidigt sjungit olika låtar med agnes, träningen blir helt plötsligt så mycket roligare!
* Har inte haft så stor träningsmotivation dom senaste dagarna. Skulle gymma igår men slutade med att jag körde 5 min styrke på rummet. Dock brände det i armar och mage så egentligen skäms jag inte allt för mycket att jag slöade till det på det sättet!
* Har städat mitt rum fint och fräscht!
* Ätit thaibuffé på thaiköket, alldeles ensam. Men det var gott hur som helst! Fast maten smakar konstigt nog godare om man har en lunchkompis!
* Packat klart väskan
* Far snart hem, längtar!
* Vidare på SM, längtar ännu mer!
* Längtar även till nästa vecka. Har några roliga planer på G där, och så är det laktattester. Sounds good!!!
 

BEAUTIFUL DAY


Solen lyser, blå himmel, en helt jätte fin dag med andra ord. Och den ska spenderas i skogen med karta och kompass, åh är jätte pepp på en förhoppningsvis bra träning så jag kan få mitt självförtroende tillbaka när det gäller att orientera. SES I SKOGEN DÅ. tjarå

DON'T LOOK BACK IN ANGER


Lite bilder från SM. Bodde så sjukt galet nice, och standard att ta en smoothie på arlanda med agnes. Sjukt glad för linnea som slutade 8:a på SM. Det är tur att nån i familjen är bra iaf ;-)

PERFECT FOR ME


Har redan förträngt helgens händelser. Siktar framåt, mot medel-sm och stafett, längtar gal1!
 
Idag känner jag mig sjukt glad i kropp och sinne! 
 
* DET ÄR MÅNDAGSFIKA!!
* VILODAG!!
* LYSSNAR PÅ RON POPE, EN SANN BRA MUSIKER!
 
och det bästa av allt? Har haft världens bästa dröm inatt! Jag drömde om en viss person. Jag drömde om chuck bass!! Men det borde ni ha förutspått!

DO YOUR THING

Myst med min favorit och nu är jag rätt sysslolös. Slänger in ett meningslöst blogginlägg när jag ändå har tid! Hoppas på en fin helg. Tjingeling!
 
 

STOCKHOLM LIGGER ÖDE OCH VÄRLDEN HÅLLER ANDAN

Igårkväll styrde systrarna larsson ihop en mysig tjejkväll! Ost och kex, vindruvor, choklad, thé, you name it! Allt möjligt gott hade dom dukat fram, + hade vi också ansiktsmasker. Alltihop var jätte mysigt! Andreas var även med och fick bevittna vad en tjejkväll innehåller. Dvs massa gott, ansiktsmasker, och skvaller!
 
Idag for jag ut och åkte rullskidor, ville åka själv men inte visste jag att jag skulle utsätta mig själv med sån grym ensamhet. Åkte nämligen broarna runt vilket innebär fint i början med by och hus. halva sträckan blev sen långsträcka efter långsträcka. Men jag försökte roa mig själv med att sjunga lite ibland på en rätt så stilla väg!
 
Nu e jag hemma och ska ladda upp med gossip girl inför SM. (Ja Sture, det är GG som kommer göra att jag hittar rätt i helga!) Peace out alla läsare

VECKANS MESSAGE


VECKANS MESSAGE stötte jag på igår när jag traskade hem från middagen. Det är dock inte min bil, låter mina läsare gissa vems det kan vara!
 

I'M THE SOFT STAR THAT SHINES AT NIGHT


Har upplevt så mörka dagar den senaste tiden och igår var inget undantag. Jag bär på något på tok för tungt. Något som jag inte orkar bära och något som en människa inte ska behöva bära. En fruktansvärd sorg och smärta. Så kändes det även igår. Hade en stor klump i magen i kyrkan och tårarna tycktes aldrig ta slut. Men minnestunden efteråt var så himla fin. Värme, omtanke och glädje. Glädje över allt roligt och tokigt du har förgyllt våra liv med, glädje över att man är en så lyckligt lottad person som fick ha en sån som du i ens liv. Även fast jag vet att jag inte kommer att få se dig mer, iallafall inte på denna plats som vi kallar jorden, så vet jag att du alltid kommer finnas i allas hjärtan. Du är med oss vart vi än går och befinner oss. Men det är tungt, men ska försöka vara stark för dig Jonas. Finaste du. Alltid älskad, aldrig glömd.

DESTINY IS CALLING

Om du läser detta papi, kolla vad victoria hittade på marken påväg till våra cyklar. Måste ju vara ödet?!?!
 
 

MARILYN MONROE


People change so that you can let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.
 

DON'T YOU WORRY, DON'T YOU WORRY CHILD


Styrde ihop ett magiskt kvällsmål, varm macka med chailatte!! Sjukt gott. Drar igång lite gossip girl och senare blir det tacos till middag och bror kommer över. Fin söndag!

DARK NIGHT


Fick något konstigt ryck med att testa lite olika sminkningar idag. En av sminkningarna var sotning. Lite mystik i det hela, men bär man upp det hela med rätt stil och frisyr så gillar jag det! Igår hade jag det kul med mina vänner och idag ska jag ta det lugnt hemma och hinna med massa saker.
 
 

LAY DOWN WITH ME AND TELL ME NO LIES


glass, gossip girl, projekt, och poolparty erbjöd gårdagen. Idag är det vilodag och ska snart hem till luleå, och jag längtar supermycket. Äntligen en helg hemma, inge ammarnäs, inge resande, inge sm.. bara vara hemma. Måste landa och ta igen mina batterier. Plinka på mitt piano, och bara vara. Behövs.
 
 
 
 
 
 

EVERY TIME YOU GET ANGRY, YOU POISON YOUR OWN SYSTEM


Bilder från Ammarnäs och natt-dm. Idag har jag sprungit orientering uppe i kanis skogarna i strålande solsken, det var ett fint pass utöver det vanliga. Lite fobi hade jag dock när jag sprang själv i skogen.
 
den heter: hjälpjagärensamorienterareiskogensnartkommerjagträffapåbjörnochbliuppäten
 
Ungefär så känner jag varje gång jag är ensam i skogen. Och då kommer vi till den vanliga frågan ang detta:
 
ENSAM I SKOGEN ELLER FLERA PÅ KROGEN? Ni kan nog gissa vad jag hellre tar....
 
HEJSVEJS!

I KNOW U LOVE ME


Nu har vi kommit tillbaka till byn efter ett härligt läger i Ammarnäs. Vädret var med oss för det mesta och maten var god som vanligt. Tvättmaskinerna har varit eftertraktade och nu har jag och sigge äntligen skypeat med vår älskade limpan som vi senast såg på o-ringen. Vi har grymma planer på G och hoppas dom blir sanna! TJARÅ
 
PS. Har även fått in massa skvaller så förväntar er ett riktigt smaskigt inlägg inom kort!!!
/gossip girl

EENIE MEENIE


Igår var en sjukt bra dag. Thaimat och blåbärskaka, med andra ord spelades, kan inte säga att jag var en hejjare på det heller, och finaste julle färgade mitt hår, är så sjukt nöjd och hon gjorde det jätte fint! tack så mycket jullegulle!!! Kvällens höjdpunkt stod Justin Bieber för. Vi var ett par stycken som såg Never say never, och det blev ännu mer magiskt i höets grymma surround anläggning. Folkans bästa ljudanläggning, givet! Nostalgin från bieber hysterin jag hade för några år sen kom tillbak i minnet och My world 2.0 ska nötas i mina högtalare hädanefter. Idag har jag ätit god thailunch med Sigge och sprint-dm har hunnit gå av stapeln. Nu väntar jag in mörkret och natt-dm med lite gossip girl. Tjingeling!

RSS 2.0