LIGHTS WILL APPEAR

Har varit med vårat UF-företag hela dagen. Vi har stått på swedbanks julmarknad och marknadsfört oss då våra varor inte har kommit än. Sen strosade jag och vickan runt på storgatan och nu ska jag försöka göra klart mitt lilla projekt jag håller på med. Tjingeling!


HEY YA

Idag var det träningstävling på kanis. Kändes inte så jätte bra om man säger så, men nu har jag åkt första tävlingen för denna säsong. Nu kan det förhoppningsvis gå bättre! Är sjukt trött så nu ska jag powernapa innan tvåfika.

TISDAGSINTERVJUN med JENNY NORDLUND

Denna intervju kommer att handla om en ettajävel, en tjej som vet vad hon vill och lämnar inget över åt slumpen. Det är en skön brud med bred dialekt som härstammar från Norrfjärden. Hon är ingen mindre än Jenny Nordlund! När jag kommer in i svalan ser jag ungen sitta i soffan med fetaste datorskärmen med självfallet märket: Apple. Vi drar direkt igång med frågorna.
 
 
1. Har du sett våran ''singellista''?
Nej det har jag inte, visste faktiskt inte om det. Men det är något jag ska ta och kolla upp direkt efter denna intervju!
 
 
2. Trivs du bra i svalan? Är det full rullle hela tiden?
Jå, nog trivs jag är bra här. Det är gode lugnt nu, men du skulle ha sett i början av terminen, då jääävlar var det rulle hela tiden!
 

 3. Ska ni ettajävlar (tjejer) göra en snygg-lista?

Det spelar ingen roll, men nog hade det varit nice. Sigrid är sugen (väldigt) på att göra en sånn lista, så vem vet, den dyker nog upp inom snar framtid!

 

 4. Har hört att du är megasuperpro på fotboll, men vi ska ju möta skol-if i innebandy, (typ) ska du ställa upp där och föra laget till vinst?

Självklart! (Och dunkar näven hårt i bordet) Jag har spelat det förut.

 

5. Jaha, var det längesen?

Nä vette fan, spelade med pojk-laget. Men det är grymt kul, men tiden räcker inte till allt. Oj juste, får se om jag kan spela matchen, är ju skadad men ja tror på mirakel!

 

 Jag tackar för intervjun och ser i ögonvrån hur jenny slänger sina fingrar på tangentbordet och söker på: singellista skidlinjen på google.se, hon skriver även in ett namn, (är snäll idag så det får utebliva på denna intervju) hon fnittrar till när hon fick rätt svar på sin sökning.

 

3 snabba:

 blonda killar / brunett killar

 mjölk / syra

 northug / hellner

 

 


I'M ON A JOURNEY

Har länge funderat på att möblera om rummet mitt, så nu tog jag saken i händerna och utförde det. Är väldigt nöjd! Sen fick jag lite dekorationfeelings och hängde upp min fina norska flagga på dörrn. Jag gillar't !!! För norge är ju faktiskt bäst, på i stort sett alla punkter. Iallafall snyggaste språket och snyggaste killarna, hihi

GOTTA BE SOMEBODY OUT THERE FOR ME

Kvällen igår i bilder. Sjukt fin kväll må ja säga! Nu blir det OTH. Tjing

HIMLEN ÄR SOM MÖRKAST NÄR STJÄRNORNA LYSER STARKAST

 
Sitter och läser aftonbladet för fullt efter dagens händelserika vinterstudio. Glott hela dagen, 4 svenskar och en norsk i soffan vår. Var väl inte det roligaste och se när Norge tog pallplatser men Marcus gjorde det bra ändå! Idag fyller min renis 18 år. Underbara Agnes, idag är det din dag, puss!!

I THINK I GO TO BOSTON, I THINK I START IT ALL OVER

Har gjort om designen lite nu så är väl lika bra och uppdatera med ett inlägg, bloggen har varit frånvarande och det är väl för att jag har helt enkelt inte tid. Men kiruna var magiskt, dario cologna är magisk, och snygg!!! It's friday and i'm in love!

LYCKO-DAG

Photo: Gilla vår sida och dela bilden så deltar du i utlottning av denna Haglöfs Corker, värde 699kr. Dragning måndag 12/11 kl 17 =)
Idag har det verkligen varit min dag! Till och börja med så blir jag mer och mer taggad med att arbeta med vårt uf-företag, och allt där går bra än så länge, sen har jag köttat på älvåkra international stadium, och sen har jag skrattat högt och mycket med ett par härliga personer i matsalen, sen SEEEN kommer vi till det bästa: Jag har vunnit ryggsäcken ovanför!!!! Sport-ringen hade en tävling på facebook där man skulle dela och gilla, vet inte hur många tävlingar jag har gjort detta för, men aldrig vunnit. Och så idag så ba händer det!!! ÅÅÅH, var så sjukt glad så hoppade runt och tjoade. Så imorrn ska jag hämta den, inskaffar mig bara mer och mer haglöfs känner jag, hehe

15:23

T

NU FINNS VI PÅ FACEBOOK

Nu har vi skapat en sida på facebook. Studs UF
Där kommer vi regelbundet att posta nyheter, statusar, osv. Allt du behöver veta kring vårat företag!
 
Vi håller även på att fixa och trixa med en hemsida. Men än så länge finns vi på facebook, följ oss där för att ta del av mer information :)
 

FATHER'S DAY

Idag är det fars-dag. Grattis på din dag, älskade pappa! Det har dock bara varit jag och lisa i huset denna helg då dom andra har varit i Stockholm. Men dom kommer hem ikväll och nu ska jag baka!
 

I AM THE SOFT STAR THAT SHINES AT NIGHT

 Jag saknar dig så mycket, saknar att se det där leéndet som inte finns hos någon annan, det där skrattet, eller den där personligheten, som bara du hade. Mitt liv är inte detsamma, tror inte någons liv är detsamma längre. Samtidigt som jag har gått igenom gamla blogginlägg, fnissar för mig själv när jag läser close up med larsa, eller när jag höll på att flippa ur för att jag trodde vi inte skulle få tag i bankett biljetter till SM i östersund och sture skrämde mig med att säga att vi skulle sitta och äta palt utanför, och du bara skrattade och sa att det löser sig. Och klart det gjorde det. Allt löste sig när man hade dig. Nu går bara livet i vågor och man vet inte vars man har sig själv längre. Att en person kan påverka ens liv så mycket.
 
 

BREDÄNGSTIL

Det regnar, men jag krigade mig ut ändå för att åka lite skidor. Citerar vad en man sa när jag skulle börja åka: ''Man kommer bli jääävligt blöt, men det är dom här passen som ger'' Åkte dock inte allt för länge, men nu har jag varit ute med skip och ska snart krypa ner under täcket och se OTH medans jag hör regnet smattra mot rutan. Ganska mysigt ändå!

VÅRA HJÄRTAN HAR GÅTT ITU, OCH DU ÄR LÅNGT, LÅNGT BORTA NU

De var en magisk syn, synd att åka ifrån det vackra
 
Veckan i bilder i stora drag. Fint morgonpass med Signe i sol, i tisdags åt jag och vickan på thai (standard det har blivit för oss nu) sjukt gott iaf!!! varit på handplockat, så mysig butik! tagit upp min drog igen, mango och hallon, kärlek. haft myskväll med sigge, for hem rätt tidigt idag, kommer hem till min gata till kaos, men blir desto gladare när jag kommer in i huset och en ny mössa ligger på rummet, sjukt snygg! att det står luleå gör det ju inte sämre ;) sen har mamma köpt godis och chips, perfekt! 
 
 

RUNNING ON SUNSHINE

Så himla fin dag idag! Har inte haft sån kärlek till stavgångsbanan, men efter idag älskar jag den!

BARCELONA DEL 2

CAMP NOU var maaaagiskt. Vilken känsla alltså.
 
Först kollade i barcas museum, historia, pokaler, saker, osv.
 
Sen var det dags och äntligen få kliva in på arenan. Ord kan inte ens beskriva. Heeelt sjukt!
 
 
Sen gick man runt överallt och fick bla kolla:
 
Intervju-rummet, där spelarna går efter matchen och intervjuas.
 
Sen förbi presskonferansrummet.
 
 
Sen blev det dags för omklädningsrummen. Man fick dock bara se motståndarnas rum då barcas spelare hade personliga saker i sitt omklädningsrum.
 
Inte illa att sätta sig i en sån där efter match!! (eller innan också, vem vet ;)
 
Sen fick man gå igenom korridoren där spelarna står och sen kommer upp till fotbollsplanen. Dom hade satt högtalare med ljud som strömmade ut som lät EXAKT som om det var match på gång. Kändes som om det var en själv som skulle ut och köra champions league final eller nåt. Haha, helt sjukt vilket tryck det måste vara på match!
 
Avbytarbänkarna. Eller ska vi säga stolarna? Kan knappast vara osköna alltså.
 
Rös av att bara tanken att jag stod inte ens 1 m från fotbollsplanen. Planen där messi har sprungit runt och skapat magi. Som sagt, SJUKT!!!
 
 
 
Sen kollade man kommentatorsbåset och några till ställen där uppe. Att jag har varit på camp nou känns helt makalöst. Nått man alltid drömt om, iallafall jag. Det enda tråkiga vara att vi inte kunde se match, då dom spelade på söndagen och vi for hem på fredag.. annars hade det varit ännu mer galet!
 
 

WHO EVER SAID THAT MONEY CAN'T BUY HAPPINESS, DIDN'T NOW WHERE TO SHOP

Är så nöjd just nu! Har inhandlat denna efterlängtade jacka nu. Har kollat efter den ett bra tag så när man äntligen slog till så kändes det sjukt nice! Kan ju matcha med min väska nu också ;-)


TISDAGS INTERVJUN med SIGNE

Denna vecka har vi en prao-elev på besök. Det är ingen mindre än Signe Leffler Rosendahl, som även är syster med Agnes. Det har gått 2 dagar här i byn och jag kände att det var dags för en intervju med denna härliga brud som även springer för världens bästa klubb, syftar ej på någon norsk klubb som sägs heta Halden. Såklart är det OK Renen!
 
Jag trippade över till Svalan 2, där bruden håller hus denna vecka. Men hon var ej där, jag skymtar ut genom dörren och ser sedan någon komma med röd kappa och stilrena glasögon. Hon hade tydligen varit i vallaboden men inte vallat.
 
1. Hur känns det att vara i Älvsbyn?
Det känns väldigt bra, kanis är så vackert!
 
2. Vad har du fått göra dom senaste dagarna som praktikant, har sture bossat nåt?
Inte så mycket egentligen. Coach from hell har inte riktigt kommit fram än!
 
3. Har du sett några snygga boys här idrottslinjen än?
Ohja! Men jag vågar inte säga namn, för då kanske Agnes blir sur om jag tar någon av hennes pojkar. Hehe!
 
 
3 snabba

plumsa i myr / löpa på hed

svalan boys / ugglan boys

o-ringen / ok renens klubbmästerskap (anledningen: där finns det mer snygga killar!)

 

 

 


BARCELONA DEL 1

Fotade ganska mycket, men blir sjukt less på blogg.se då kvallan blir 1245566043 gånger sämre. wELL wELL
 
 

SOMETIMES THE HEART SEES WHAT IS INVISIBLE TO THE EYES


LET ME HEAR YOU SAY THAT WE ARE MOVING FORWARD

HELGEN I BILDER
 
Lördag: gjorde mormors specialare. (skålen) frukost, mellanmål och kvällsmål hela tiden när jag var liten!
 
Tränade med Sigge, sjukt nice pass med en sjukt nice brutta!
 
  På kvällen blev det hockey. Är grymt kul och titta! Dock har jag alltid suttit med luletröjan, men denna gång blev det utan då jag inte hittade den hemma. Men vinst blev det iallafall! (Har fått för mig att tröjan ger tur så)
 
 
Söndag
 
Åkt skidor med jenny. Så himla skönt efteråt. Nu ska jag bara vara och ta det lugnt. (Se OTH) Sen blir det byn ikväll, känns som det var jätte längesen. Man önskade ju att det kunde sett ut såhär men denna är som sagt från paradiset Ramsau!
 

CLAP YOUR HANDS, CLAP YOUR HANDS

Ett låångpass med sigge idag, på bergnäsheden, dimma och regn. Helt perfekt alltså! Nu är jag även klar med säsong 1 av OTH, 8 säsonger kvar då!! Vill även rätta mitt dagvildsbeteende. Det är ju 3:e och inte 5:e november idag. Tur att stinis har koll, och saknar bruden gör jag också!

ORDNING&REDA, GLITTER, OCH FJÄRILAR

Hemma i ett grått, dimmigt och lite smått regnigt luleå. Men inte behöver jag egentligen klaga då jag har fått uppleva Barcelona i sol. Och camp nou. Och god mat. Och relaxat och laddat batterierna. Mer om resan får ni se senare. Att det redan är 5:e november skrämmer mig en aning. Vars tog tiden vägen? Allt går så fort, snart fyller fina Agnes år och snart drar skid-tävlingarna igång. Hojåhej, var det inte nyss sommar? Nu ska jag se OTH, har ytterst saknat det, en aning. Sen är det stämt dejt på b-näset med sigge. Fin lördag!
 

RSS 2.0