If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours. If they don't, they never were.





nu drar älvsby olgy och sandviken olgy till turkiet, HARE SÅ BRA HÄR HEMMA I SVERIGE DÅRÅ, PUSSSSSSSHEEEEEJ

THE SKY IS THE LIMIT



på hemmaplan igen, SKÖÖÖNT
lämnat ett regnit älvsbyn bakom mig.. men kommer hem till samma sak, well well!

Idag har insett detta:
jag älskar 80-tals musik!!!!
älskar musik i övrigt också
skip e bäst
säger tydligen ASSÅ i varenda mening enligt jabbe?
när jag tänker efter stämmer det faktiskt

HÖRS!

21:58







hahahahaha..... less tjeeeeej

LIKE A BIRD




har fått ett nytt smeknamn av sirrrran, (ett annat ord för syrran)
lillsprätten.
då vet ni vad jag går under för namn hädanefter då.
förövrigt pussar och kramar på dig lillis, seees snart !!!


all these things i've done

första gången någonsin som jag är tillbaka såhär tidigt i byn. kom hit vid 6. idag var det långdistans och tyckte det gick ok. men skid-o är då en
jäääävlig sport alltså. har ramlat, fastnat med skidorna i snö och träd, råkat åka på en snöig väg som visade sig bara ha nån millimeter till snö och egentligen bestod av massa grus, resulterar i självmord för mina älskade skidor, föll framåt och gled och skrapa upp kroppen som nu är mörbultad och trött, plus så händer allt detta då man är så himla trött, huvudet har slutt fungera och benen värker, vadå less tjej?? när man sedan kämpar sig i mål och slutade på 4e plats dagen innan, och har upploppet kvar, så ser man 3e personen i tävlingen framför sig och det är först i mål som räknas, nä då vet man att livet är då inte med en. så en retlig 4e plats idag igen, denna gång var det ju så nära. jaja, ska inte dra upp allt för mycket då det hör till den här sporten antar jag. nu måste jag stenhårtsplugga till två prov som jag tydligen ska ha imorrn. men vad gör man inte för turkiet....



har åkt tåg idag från boden till älvsbyn, väldigt kul med omväxling då det bara är buss man åker annars!


Hur känner du nu? - jag väntar mig ingenting







Saknar borås, ganska så väldigt mycket. Men saknar Ukraina ääännnu mer. Varför saknar man så många saker när man har så många saker att se fram emot istället? Huhu, klurit det där. Kvällens fundering.

Nä, nu ska ja sova.

Wisdom is to the soul what health is to the body.




Medeldistans idag.. himla jobbigt det var. benen var sega och bommar var ett faktum. Blev dock 4:a, surt och missa pallen, men men. Tar nya tag för imorrn då det är långdistans + masstart. känns som att det är något som passar för ida sundström det! TAGGARÅ

Nu far jag runt och testar sommarkläder. Hihi, inte länge kvar nu! kommer bli så fint

Bilder såhär långt







vi ger dom kärlek så dom kan dansa

Idag har det varit vilodag från SM. Har tagit en löptur med agnes, agerat kock åt mig själv, resultatet blev ett par sjukt goda plättar, sen mötte jag upp min söta agnes igen för en tripp på stan plus fikapaus på wayne's, mysig dag om inte annat!


HETT BLOGGTIPS!!!

Det är alltid kul när det föds nya bloggar här i världen! Speciellt kul är det när det är någon här i byn som skapas, mer bloggar på skidlinjen säger jag! Och det är inte vilken blogg som helst, utan en blogg om mannen, myten, legenden - JESPER BOMAN!! Är det någon blogg man ska läsa så är det ju denna!

bomanskvaller.blogg.se -> we all love gossip!


Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

SM har nu dragit igång i boden idag. Sprint var det och ej godkänd blev det!
Gick sjukt bra i början, typ flög fram på skidorna och kände mig som björgen junior. Bommade dock grovt efter det men det var inte inte bommen som gjorde denna tävling till en s.k flopp.
Nej, sen kom vi till det här med kartbyte. Har aldrig åkt en tävling som har haft kartbyte i SKOGEN?
Oftast stämplar man som vanligt på en kontroll och sedan brukar kartbytet vara på typ stadion. Men nu var det tydligen så att man skulle stämpla OCH ta ny karta på samma plats?! Något som jag inte fattade, för det enda jag såg var alla kartor som låg där, inte såg jag nån kontroll jag skulle stämpla på?? Aja, taggar om för stafett imorrn med min bättre hälft, min älskade renen-kompanjon AGNES <3 vi ska köttaa och vi både vill ha revansch från idag!!!!

Nu ska jag muntra upp detta inlägg med att bjuda er på den här videon som några av killarna har gjort och som jag tyckte var väldigt roande, hahahaha


smärta är svaghet som lämnar kroppen!

veckans i-landsproblem: klenhet!!!
Förut var jag ganska mycket nere i gymmet, men på sista tiden har det inte blivit något alls!

förra veckan knackade det lite lätt på dörren, vi ettor öppnade glatt dörren och bemöttas av några människor som kommit för att ge oss tårta. Några av dessa var bla jacob engström och erik axelsson, tänkte direkt att något mystiskt var i luften. Men tänkte inte mer på det sen, dom är ju 2 snälla pojkar :)
 
''ettajävel 1: men oj, inte hade ni behövt göra det här...., tack så mycket!!! ''
''Anonym person: vi ville visa våran kärlek till er, visa att vi tycker om er så mycket''

nja, så var det tyvärr inte.

jag blev direkt nervös då dom sa att ja skulle göra ett styrke-test. jag som är så klen, jag är inte i form, tänkte jag och pulsen steg sakta men säkert. jag fick direkt en bild framför mig som visade hur jag var tvungen och pumpa på chinsstången medans den biffigaste killen på hela skid, förmodligen i hela skidsverige, killen som går under namnet VB stod och skrek vid sidan om hur klen jag var.....

MEEEN, så blev ej fallet. Istället gjorde vi ett annat sorts styrke-test som förblir hemligt här på bloggen, och annars också. 

veckans motto: det kan aldrig bli för mycket armhävningar!!! 
från och med nu ska jag köra armhävningar plus situps varje dag, för att se om jag kan få min klenhet att försvinna 


don't let those bastards reel you in

första gången jag njöt av att åka buss, vad hände? kommer hem till mitt ljuva hem, upptäcker sedan till min fasa att jag inte har nån nyckel. kuuul! bara att vänta på att första bästa ska komma hem, hinner spela spel på mobilen, bla tap the frog som jag nött allt för länge men ändå inte lyckats scora fullt på alla nivåer, går ett rykte om att en viss 4a är grym på det här spelet, lessssss. vill också vara bra. det där spelet gör mig egentligen bara frustrerad då det aldrig vill sig.... då det gått ett ganska bra tag och jag fryser bestämmer jag mig för att promenera upp till ormberget. väl där uppe möts jag av en VÄLDIGT öppet skidspår, fick mig själv en chock. har äntligen kommit in till värme, trygghet och mer värme. ska sätta mig i min filosoferar-stol nu och filosofera :)


KVÄLLS-FUNDERING/KVÄLLS-FILOSOFIERING

Kom och tänka på en sak då jag var hos triotopp och dom satt och pluggade... oooooch pluggade. tyvärr är jag själv inte så ambitiös och klok och smart och allt sånt som dom är. jag är en galen liten ettajävel som hellre gör galna saker en kväll som denna även fast jag har prov imorrn. tänkte klättra upp på taket och kolla på stjärnorna en fin kväll som denna, men tråkigt och göra det ensammen.
stod istället på marken och kollade på stjärnorna och funderade över livet.

TÄNK VAD LIVET HADE BLIVIT fullständigt komplett om jag hade haft en kompis som var typ exakt som mig i mina bästa stunder! Fatta vad vi hade haft det roligt. det är typ det bästa jag vet här i livet är GALNA PERSONER!!! sånna som kan göra vad som helst, liksom får för sig att göra saker som kom upp i hjärnan från ingenstans. näe, jag och min kamrat hade varit som gjorda för varandra, a true soulmate <3






BLI MIN MAN!!!!!!!


Att vissa människor kan vara så snygga är ju helt sinnessjukt. ÅÅÅH!!!!!

Falling in love is awfully simple, but falling out of love is simply awful.





Har idag gjort bort ett konstigt NAK-prov, for hem och firade det med glass.
Snart blir det en älskvärd lua-lektion och sen träning, intervaller står på schemat för min del. Kan bli kul det!!

''PERFECT SKIES, PERFECT BODY'' - Matti Heikinnen




En grymt fin dag idag! När man pratar med dom i söder så har dom ingen snö kvar
då känns det extra bra att bo uppe i norr, och det är sådana här dagar man älskar som mest och försöker ta vara på. Sol och fantastiska isar kan sammanfatta detta härliga pass! LOVELY!!!!!

Starships are meant to fly, hands up and touch the sky










Drömmer mig bort till Stockholm, långt hår, stugan, sommar, och älskade Göteborg.
Vill ha allt detta NU. Men då man inte kan vrida tillbaka tiden får man helt enkelt fortsätta kolla igenom dessa fina bilder istället. Jag älskar dig, kamera.


In theory, there is no difference between theory and practice. But in practice, there is.







It was your heart on the line


Såhär kände jag mig idag, dock ingen sol, men sprang idag och jag bara sprang, sprang, sprang. 
Med musik i öronen som gjorde det hela bättre. Åh, vad jag längtar till Turkiet!

 

Vi famlar på mållinjen, tills vi glider isär


Redan torsdag imorrn.. veckan går fort!
För er som vill veta vad jag ska göra i helgen är detta:
träffa kungen
boka resa till New York
men framför allt PLUGGA...............


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG















En bildbomb från min kameras synvinkel i Ukraina


To those who can dream, there is no such place as faraway



If you love me, let me know. If not, please gently let me go




JSM 2012

















Blev inte så mycket bilder från min sida, hann inte heller fota alla från skid.. tråkigt! men men, ska försöka få lite av proffsfotografen josefine istället


Då har man genomfört sitt första JSM på längdskidor. Hade ju dock min smygpremiär förra året då jag deltog i stafetten men denna gång har jag tävlat i fler distanser än bara stafett.
Efter ca 17 timmars minibuss resa ner till Borås så invigde vi onsdagen med att kolla distansloppen, då vi själva (jag,jossan,pernilla) inte deltog. För min del tyckte jag det räckte med sprint, dubbeljakt och stafetten och hade inget vidare sug på att köra distansen heller. Men när vi hejjade på dom andra och såg dom åka i finvädret, så blev man så sjukt taggad själv på att tävla! Så det var en taggad tjej som ställde upp i sprintloppet.

Prologen gick bra, en helt klart godkänd prolog, var ju 0,7 sek från att gå vidare på juniorcupen i åsarna, så jag var lite nervös över om jag skulle ta mig vidare, för åsarna var ju en riktig flopp, då började jag undra om jag verkligen var så dålig i sprint. Men som 18:e dam tog jag mig vidare, SKÖNT!
Kvartsfinalen gick superbra, fick en perfekt start och kom i mål som 2:a, blev själv chockad då mitt mål var att ta mig vidare från prologen och sen var det en bonus att åka kvartsfinal. Men nu blev det ju semi för min del, kunde inte själv tro att det var sant. I semin fick jag en dålig start och var egentligen inte nära alls, men en B-final blev det och tillslut blev det en 12:e plats. Att det gick såhär pass bra för mig var helt över förväntan. Det är alltid kul och överträffa sig själv! Grymt roligt att se Martin och Jabbe som båda tog pallplats i sprinten. I övrigt så har Norrbotten och älvsby skidlinje gjort många fina prestationer. Lördag var det dags för skiathlonen och det gick inte bra för mig, men hade inte så stora förhoppningar heller, sega ben i ett jobbigt före. Stafetten var kul, är svårt och bedömma om jag är nöjd med min sträcka eller inte, men pernilla åkte grymt bra och jossan likaså. En 11:e plats blev det för oss, och det var fantastiskt väder sista dan. 

Ska jag sammanfatta detta långa inlägg, så kan jag säga såhär: JSM var sjuukt kul, och jag hade det sjuukt kul med mina gjutarenkompanjoner, jossan och pernilla, mycket skratt har det blivit och alltid kul och få uppleva sådana här stora tävlingar, för jag har konstanterat att jag har åkt 2 st längdtävlingar denna säsong. Gjutarens vinterspel och juniorcupen i Åsarna. Sedan har jag bara åkt skid-o tävlingar. Har viljat åka mer skidlopp, men det har alltid krockat med uttagningstävlingarna till UEM. Men att se att det gick så pass bra i sprinten som det gjorde gör att jag tänker fortsätta att kombinera skid-o och längd. Hade en fundering på att satsa mer på skid-o nästa säsong. Men nu känns det nästan tvärtom! Vet ej om det blir så mycket mer längdtävlingar för min del av det som är kvar då JSM i skid-o drar igång nästa vecka och sen börjar ol-säsongen tätt inpå där sen. Men jag ser fram emot sommaren och mycket träning ska det bli, för jag vill bli bättre i skidspåren än det jag är nu.


Happiness is not about being perfect, but about seeing beyond the imperfections.







Hade varit skönt och få fara hemma en hel vecka... men ska man på JSM så funkar ju tyvärr ej det!
Taggar en hel dag i bil alltså.. nej det blir nog bra det
 ska ladda ner lite bra musik till mobilen så borde man överleva! 

Idag drog jag till stan för att ta TBE-sprutan, som är mot fästingar och sånt.. kan vara bra då jag kommer tillbringa mycket tid nere i söder när orienteringen drar igång. Sedan trosade jag runt på stan som sedan avslutades på Friends och mycket gofika samt en lååång pratstund med min efterlängtade brud, siiiggeee!!
Aslänge sedan, och som vanligt hade vi mycket och säga, asså ni förstår inte hur galet taggad jag är på att det ska bli vår, sommar och att ol-säsongen drar igång!!!! puss på sigge och puss på denna fina dag
PS, har äntligen inskaffat parfymen jag så länge velat ha, MUUUUMS på den

A friend is someone who knows the song in your heart and sings it back to you when you have forgotten how it goes







Åh, vad jag har längtat efter vackra lule! Soligt och härligt väder, om man jämför med Ukraina som bestod av slask, grått, betonghus, osv. Njuter verkligen av mitt lov, har hunnit sprungit en fin löpptur i solen med klubben, mått gott med mina vänner och lite pannkakor (plättar) tagit en fin promenad med min älskling till hund, och haft ett väldigt långt samtal med min grymma brud Stina om allt möjligt, galet vad vi taggar att säsongen snart drar igång!!

Oh that I had


en liten sammanfattning av dagen igår, långpass på isen i det sjukt underbara vädret, fin middag med lite släkt
samt fin kväll med brudarna som varit väldigt saknade, puss på er allihopa

Stockholm ligger öde, och världen håller andan











Skriver om Ukraina senare, tills dess får ni en fin bildbomb. Har fått bilderna av Evelina, tack !!
Har inte laddat in mina egna än, och hälften tog jag med min iphone, som lyckades bli avaktiverad
(nämner inget namn...) så bilderna försvann, ska försöka få lite bilder av ellen sen


RSS 2.0